07/02/2023 07/02/2023 Ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας έστειλε το συλλυπητήριο μήνυμά για τον σεισμό στη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία. Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την αλληλεγγύη του και την συμπαράστασή του στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και στον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη. Παρακάτω τα μηνύματα στον Παναγιώτατο κ.κ. Βαρθολομαίο και στον Μακαριώτατο κ.κ. Ιωάννη:...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 12:49

Ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας για τον σεισμό στην Τουρκία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας για τον σεισμό στην Τουρκία

Ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας έστειλε το συλλυπητήριο μήνυμά για τον σεισμό στη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία. Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την αλληλεγγύη του και την συμπαράστασή του στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και στον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη.

Παρακάτω τα μηνύματα στον Παναγιώτατο κ.κ. Βαρθολομαίο και στον Μακαριώτατο κ.κ. Ιωάννη:

Διαβάστε ακόμη:

Σεισμός – Τουρκία: Συλλυπητήριο μήνυμα Βουλγαρίας Νεοφύτου προς Αντιοχείας Ιωάννη και Οικουμενικού Πατριάρχη

Οι Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών προσεύχονται για Τουρκία και Συρία που επλήγησαν από το φονικό σεισμό (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί σε Τουρκία, Συρία – Μπαράζ μετασεισμών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων