22/09/2020 22/09/2020 Ο ιερέας που ασπάστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο συγχαίροντας τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Στο σπίτι του πατέρα Κωνσταντίνου βρέθηκε ο απεσταλμένος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης, στο Μουζάκι Καρδίτσας. Λίγες ώρες μετά τον απεγκλωβισμό του, μίλησε για το περιστατικό που έχει κάνει τον γύρο του...
22 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2020 - 21:39

Μίλησε ο ιερέας που του ασπάστηκε το χέρι ο Χαρδαλιάς

Διαδώστε:
Μίλησε ο ιερέας που του ασπάστηκε το χέρι ο Χαρδαλιάς

Ο ιερέας που ασπάστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο συγχαίροντας τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Στο σπίτι του πατέρα Κωνσταντίνου βρέθηκε ο απεσταλμένος του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης, στο Μουζάκι Καρδίτσας. Λίγες ώρες μετά τον απεγκλωβισμό του, μίλησε για το περιστατικό που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετά τον ασπασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

«Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι η χάρις του Θεού είναι πάνω από όλα, αυτά που γίνονται γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια», ανέφερε.

«Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Ποιος πατέρας πάει με τη μάσκα να φιλήσει το παιδί του; Πηγαίνοντας με μάσκα αμφιβάλλουμε τη χάρι του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τη χάρι του Θεού απέχουν πολύ», συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή μίλησε και η πρεσβυτέρα, Ελευθερία Τόλια, για την διάσωση των κατοίκων του χωριού, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς μετά τη διάσωση του ιερέα που πραγματοποίησαν στην Θεσσαλία. Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι οι ιστορίες αυτές «δίνουν δύναμη να συνεχίσω» ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό προς τον Ιερέα που διασώσαμε και που έσπευσε να μας ευχαριστήσει και να μας συγχαρεί». 

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Χαρδαλιά:

Τους τελευταίους 7 μήνες η πολιτική προστασία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης πολλαπλών κρίσεων. Πανδημια, μεταναστευτικό, κλιματική αλλαγή με ακραία φαινόμενα πυρκαγιών και πλημμυρών. Σε όλα έχουμε ανταποκριθεί έως τώρα με αποτελεσματικότητα, ευθύνη και πίστη στην σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα, μα πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωης. Στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία πραγματοποιήσαμε επιτυχώς 788 διασώσεις με τελευταία την από αέρος διάσωση μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακομα συμπολιτών μας. Τέτοιες ιστορίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Και αυτό εξέφρασα κλινοντας στο ράσο του με σεβασμο (και όχι φιλωντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διασωσαμε και που εσπευσε να μας ευχαριστήσει και μας συγχαρει αμεσως μετά το τέλος και αυτης της επιχειρησης και ενώ μόλις ειχα βγαλει την μασκα μου για να πιω νερό (τα video ειναι αδιαψευστος μάρτυρας για την πραγματικοτητα).

Σε οσους λοιπόν για διάφορους λόγους παραποιούν τα πραγματικα περιστατικά και ασκούν εύκολη κριτική από τον καναπέ τους συνιστώ 3 + 1 πράγματα:
Μάσκες, Αποστάσεις, αυστηρή προσωπική υγιεινή και λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφαλεια ολων των πολιτών.
Από αυτη την περιπέτεια θα βγούμε νικητές μόνο αν είμαστε ενωμένοι και πειθαρχημένοι!

Δείτε την ανάρτηση: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων