30/01/2021 31/01/2021 Εδώ και καιρό από τον προηγούμενο χρόνο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Ekklisiaonline κλέβει τα θέματά μας. Αντιγράφει τα άρθρα μας τα κείμενά μας είτε είναι πρωτογενή είτε είναι επιμέλεια θεμάτων ακόμη και αποκλειστικά μας θέματα. Τα οικειοποιείται βγάζει τα ονόματα των συντακτών μας και τα δημοσιεύει ως δικά του χωρίς το όνομα των συντακτών μας και χωρίς...
30 Ιανουαρίου, 2021 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2021 - 10:36

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Σταματήστε τη λογοκλοπή των άρθρων μας!

Διαδώστε:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – Σταματήστε τη λογοκλοπή των άρθρων μας!

Εδώ και καιρό από τον προηγούμενο χρόνο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Ekklisiaonline κλέβει τα θέματά μας. Αντιγράφει τα άρθρα μας τα κείμενά μας είτε είναι πρωτογενή είτε είναι επιμέλεια θεμάτων ακόμη και αποκλειστικά μας θέματα.

Τα οικειοποιείται βγάζει τα ονόματα των συντακτών μας και τα δημοσιεύει ως δικά του χωρίς το όνομα των συντακτών μας και χωρίς την πηγή του Orthodoxia news agency (www.ope.gr).
Προσπαθήσαμε πολλές φορές να επικοινωνήσουμε μαζί τους και μας αγνοούν παντελώς.

Από σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να το αναφέρουμε στους χρήστες μας και θα προχωρήσουμε στα νόμιμα

Δείτε σήμερα κάποια παραδείγματα:

Αυτό το θέμα το έγραψε ο Νικόλαος Ζαΐμης ο οποίος είναι συντάκτης μας: Από τον Ιωάννη Μαυρόποδα στους προστάτες της Παιδείας

Το πήρε λοιπόν το ekklisiaonline έβγαλε το όνομα του συντάκτη απέκρυψε την πηγή και το έκανε δικό του. Δείτε το ίδιο κείμενο στο ekklisiaonline.

Το ίδιο συνέβη και στο θέμα του συντάκτη μας Ρωμανού Αλβέρτη. Δείτε εδώ του κείμενό του. 

Δείτε το άρθρο στο ekklisiaonline χωρίς το όνομα του συντάκτη και την πηγή του Πρακτορείου

Ζητάμε να σταματήσει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα να κλέβει τα θέματά μας και αν θέλει να χρησιμοποιεί τα θέματά μας να κάνει το νόμιμο.
Να χρησιμοποιεί ενεργή πηγή και το όνομα του συντάκτη.
Είναι η τελευταία προειδοποίηση

Τις επόμενες μέρες θα σας παραθέσουμε τις τελευταίες λογοκλοπές που έχουν κάνει για να δείτε με τι στρατηγική γίνεται αυτό από πλευράς του αγνοώντας το νόμο περί λογοκλοπής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων