08/02/2023 08/02/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανταποκρινόμενη άμεσα στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Μακαριωτάτου Προέδρου της, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου θα προχωρήσει στη συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας. Όσοι επιθυμούν μπορούν από την προσεχή Κυ¬ρι¬ακή 12 Φεβρουαρίου και για...
08 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:51

Συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμοπαθείς από την Ι.Μ Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμοπαθείς από την Ι.Μ Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανταποκρινόμενη άμεσα στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Μακαριωτάτου Προέδρου της, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου θα προχωρήσει στη συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.

Όσοι επιθυμούν μπορούν από την προσεχή Κυ¬ρι¬ακή 12 Φεβρουαρίου και για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες να προσέρχονται στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς σε ολόκληρη την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και να προσφέρουν τα ακόλουθα είδη:

  1. Καινούργια κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα).
  2. Εμφιαλωμένο νερό.
  3. Γάλα μακράς διαρκείας.
  4. Ζυμαρικά.
  5. Ρύζι.
  6. Όσπρια.

Η Ιερά Μητρόπολη καλεί τους πιστούς να προσευχόμαστε στον Θεό να αναπαύσει τα θύματα αυτής της τραγωδίας, να παρηγορεί και να δίνει κουράγιο στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και παρακαλεί όλους να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρωτοβουλία της Εκκλησίας, ώστε να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων