19/09/2019 19/09/2019 Στη Τιφλίδα βρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος στο πλαίσιο διάλεξης που έδωσε στη Θεολογική Ακαδημία. Θέμα της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου ήταν: “Ο ρόλος και η σημασία της Θεολογικής Εκπαίδευσης στον σύγχρονο κόσμο”. Ο κ. Ιερόθεος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία και της Εκκλησίας της...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 13:49

Στη Θεολογική Ακαδημία της Τιφλίδας ο Μητρ. Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Στη Θεολογική Ακαδημία της Τιφλίδας ο Μητρ. Ναυπάκτου

Στη Τιφλίδα βρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος στο πλαίσιο διάλεξης που έδωσε στη Θεολογική Ακαδημία.

Θέμα της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου ήταν: “Ο ρόλος και η σημασία της Θεολογικής Εκπαίδευσης στον σύγχρονο κόσμο”.

Ο κ. Ιερόθεος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία και της Εκκλησίας της Γεωργίας για την πρόσκληση που του απέστειλαν προκειμένου να επισκεφθεί τη χώρα τους.

Στην ομιλία του μέσα από τον μεστό θεολογικό του λόγο ο Σεβασμιώτατος σκιαγράφησε τα κεντρικά σημεία της Ορθόδοξης θεολογίας δίνοντας παράλληλα και τις προτάσεις του για εφαρμογή στη σύγχρονη κοινωνία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων