08/02/2023 08/02/2023 Τα συλλυπητήρια της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας για τον φονικό σεισμό που έπληξε Τουρκία και Συρία εξέφρασε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Μπασάρ Αλ Άσαντ. “Προσευχόμαστε στον Κύριο να παραχωρήσει ουράνια σπίτια στους δίκαιους αντί για γήινα και να...
08 Φεβρουαρίου, 2023 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2023 - 9:17

Σερβίας Πορφύριος: “Οι προσευχές μας είναι με τους κατοίκους της Τουρκίας και της Συρίας”

Διαδώστε:
Σερβίας Πορφύριος: “Οι προσευχές μας είναι με τους κατοίκους της Τουρκίας και της Συρίας”

Τα συλλυπητήρια της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας για τον φονικό σεισμό που έπληξε Τουρκία και Συρία εξέφρασε ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Μπασάρ Αλ Άσαντ.

“Προσευχόμαστε στον Κύριο να παραχωρήσει ουράνια σπίτια στους δίκαιους αντί για γήινα και να παρηγορήσει τους συγγενείς τους, καθώς και να σώσει τις ζωές όλων των άλλων ανθρώπων στις περιοχές που επλήγησαν από αυτή τη φυσική καταστροφή. Σήμερα, οι προσευχές μας είναι με όλους τους κατοίκους της Τουρκίας και της Συρίας”, αναφέρει η συλλυπητήρια δήλωση που απέστειλε ο πνευματικός ηγέτης των Ορθοδόξων Σέρβων εκ μέρους του και εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συμπαρίσταται στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Σεισμός – Τουρκία: Συλλυπητήριο μήνυμα Βουλγαρίας Νεοφύτου σε Οικουμενικό Πατριάρχη και Αντιοχείας Ιωάννη

Υλική βοήθεια της Εκκλησίας της Ελλάδος σε Τουρκία & Συρία -Επιστολές σε Οικουμενικό Πατριάρχη, Πατριάρχη Αντιοχείας, Ερντογάν και Άσαντ

Οι Προκαθήμενοι των Ορθοδόξων Εκκλησιών προσεύχονται για Τουρκία και Συρία που επλήγησαν από το φονικό σεισμό (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τον φονικό σεισμό σε Τουρκία-Συρία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων