06/07/2024 06/07/2024 Oι φετινές Κατασκηνωτικές Περίοδοι ξεκίνησαν την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως «Ουρανούπολη», της οποίας οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται δίπλα από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάκρης. Η αυλαία άνοιξε με την περίοδο των 120 περίπου αγοριών που φοιτούν στις τάξεις του γυμνασίου και του λυκείου, με αρχηγό τον κ....
06 Ιουλίου, 2024 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2024 - 12:14

Αγιασμός έναρξης Κατασκηνωτικών Περιόδων στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Αγιασμός έναρξης Κατασκηνωτικών Περιόδων στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Oι φετινές Κατασκηνωτικές Περίοδοι ξεκίνησαν την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως «Ουρανούπολη», της οποίας οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται δίπλα από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάκρης.

Η αυλαία άνοιξε με την περίοδο των 120 περίπου αγοριών που φοιτούν στις τάξεις του γυμνασίου και του λυκείου, με αρχηγό τον κ. Δημήτριο Σιδηρόπουλο και κεντρικό σύνθημα «Αρετής φίλος γνήσιος».

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε τον αγιασμό και ευλόγησε τους αρχηγούς, τους ομαδάρχες, το επιτελείο, τα παιδιά, τον μάγειρα, τους βοηθούς στη κουζίνα και όλους όσους εθελοντικά βοηθούν στην λειτουργία της κατασκήνωσης. Έπειτα, ευχήθηκε στα παιδιά να χαρούν την κατασκηνωτική ζωή και ο Χριστός να τους ευλογεί πάντοτε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων