27/09/2023 27/09/2023 Με τον καθιερωμένο και απαραίτητο αγιασμό, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στις 11 π.μ. με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ στην Ευαγγελίστρια, ξεκινούν και φέτος συν Θεώ οι Κατηχητικές Ομάδες της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών. Με όρεξη, μεράκι, φαντασία, δημιουργικότητα και μπόλικη θυσιαστική αγάπη οι υπεύθυνοι κατηχητές θα αναμένουν τα παιδιά μας στην...
27 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:01
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2023 - 20:41

Έναρξη Κατηχητικών Ομάδων Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών 

Διαδώστε:
Έναρξη Κατηχητικών Ομάδων Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών 

Με τον καθιερωμένο και απαραίτητο αγιασμό, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στις 11 π.μ. με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ στην Ευαγγελίστρια, ξεκινούν και φέτος συν Θεώ οι Κατηχητικές Ομάδες της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών.

Με όρεξη, μεράκι, φαντασία, δημιουργικότητα και μπόλικη θυσιαστική αγάπη οι υπεύθυνοι κατηχητές θα αναμένουν τα παιδιά μας στην αγκαλιά της Εκκλησίας, ώστε αυτά να προσλάβουν γνώσεις, πίστη, ελπίδα και κυρίως Χριστό. Έτσι γνωρίζοντας τον Θεό Πατέρα, θα μπορέσουν να πορευτούν και να αντιμετωπίσουν τις δοκιμασίες της ζωής αλλά κυρίως θα μάθουν πώς να την χαίρονται σωστά.

Προνήπια, Νήπια και παιδιά του Δημοτικού θα ανταμώνουν στην φιλόξενη Ευαγγελίστρια κάθε Σάββατο στις 11 το πρωί, ενώ τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου στις 12.

Ταυτόχρονα, με τις κατηχητικές ομάδες ξεκινούν και όλες οι δράσεις του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης. Η Σύναξη Νέων, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, αναγνωρισμένη από το Κράτος, Σχολή Αγιογραφίας, η Χορωδία για νήπια, η Παιδική Χορωδία, η Μεικτή Χορωδία και η Χορωδία των Κυριών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων