08/10/2024 08/10/2024 Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 50 ετών από την τουρκική εισβολή στην μαρτυρική Κύπρο και μετά από πρόταση της Ειδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυ­το­τη­τος διοργανώνει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Ορ­θο­δο­ξία και Ελληνισμός στην Κύ­προ – 50 χρόνια α­πό την τουρκική ει­σβο­λή». Στόχος της πρωτοβουλίας...
08 Οκτωβρίου, 2024 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2024 - 16:51

Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός με θέμα «Ορ­θο­δο­ξία και Ελληνισμός στην Κύ­προ – 50 χρόνια α­πό την τουρκική ει­σβο­λή»

Διαδώστε:
Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός με θέμα «Ορ­θο­δο­ξία και Ελληνισμός στην Κύ­προ – 50 χρόνια α­πό την τουρκική ει­σβο­λή»

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 50 ετών από την τουρκική εισβολή στην μαρτυρική Κύπρο και μετά από πρόταση της Ειδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυ­το­τη­τος διοργανώνει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Ορ­θο­δο­ξία και Ελληνισμός στην Κύ­προ – 50 χρόνια α­πό την τουρκική ει­σβο­λή».

Στόχος της πρωτοβουλίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν την ιστορία της Κύπρου και τις τραγικές συνέπειες της πενηντακονταετούς κατοχής του νησιού για τους αδελφούς μας Κυπρίους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων