15/12/2023 15/12/2023 Ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς παρουσίασαν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας των παιδιών στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Στόχος την έκθεσης ήταν να αναδειχθούν οι αξίες του σεβασμού, της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Επίσης, για πρώτη φορά πανελληνίως δημιουργήθηκε αγιογραφία για άτομα...
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:53
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2023 - 19:43

Τα Εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς παρουσίασαν έκθεση με παιδικές δημιουργίες στη Δημοτική Πινακοθήκη

Διαδώστε:
Τα Εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς παρουσίασαν έκθεση με παιδικές δημιουργίες στη Δημοτική Πινακοθήκη

Ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς παρουσίασαν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας των παιδιών στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Στόχος την έκθεσης ήταν να αναδειχθούν οι αξίες του σεβασμού, της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Επίσης, για πρώτη φορά πανελληνίως δημιουργήθηκε αγιογραφία για άτομα με περιορισμένη όραση από την εικαστικό του σχολείου κα Σταματίνα Ζέρβα με την υποστήριξη των μαθητών. Η εν λόγω καινοτομία αποτελεί μια από τις πολλές δράσεις ευαισθητοποίησης που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Έκθεση Χειροτεχνημάτων και Ζωγραφικής στην Πινακοθήκη Πειραιά από τα Εκπαιδευτήρια

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων