Νέοι και Εκκλησία
25 Αυγούστου, 2021

Θεία Λειτουργία στην Κατασκήνωση της Χριστιανικής Εστίας στο Ελευθεροχώρι

Διαδώστε:

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, την Κυριακή 22 Αυγούστου, στην Κατασκήνωση της Χριστιανικής Εστίας στο Ελευθεροχώρι τελέσθηκε Θεία Λειτουργία, την οποία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άγγελος Ανθόπουλος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος, ενώ τα Στελέχη και οι Κατασκηνωτές έψαλλαν με ενθουσιασμό.

Στο τέλος τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αρχιμ. π. Σεραφείμ Ζαφείρη, ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητρόπολης, μέλους της Αδελφότητος Θεολόγων «ο Σωτήρ» και πνευματικού υπευθύνου της Χριστιανικής Εστίας Λαμίας επί 20 και πλέον έτη. Ο π. Άγγελος μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου προς τον Αρχηγό, τα Στελέχη και στους Κατασκηνωτές ενώ ανέλυσε την Ευαγγελική περικοπή με ανάλογα μηνύματα για την ζωή των νέων.

Ακολούθησε η έπαρση της σημαίας και η πρωινή τράπεζα. Εκεί τα παιδιά τραγούδησαν με την καρδιά τους και απέδειξαν πόσο χαρούμενα πέρασαν και σε αυτήν την κατασκηνωτική περίοδο. Ήταν η τελευταία μέρα της κατασκήνωσης και η καλύτερη! Την επόμενη μέρα αναχώρησαν για τα σπίτια τους με πολλές και δυνατές εντυπώσεις χαραγμένες στην μνήμη και στην καρδιά τους.

 

Πηγή: Χριστιανική Εστία Λαμίας

Διαδώστε: