05/10/2023 05/10/2023 Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης θα μεταβεί, σήμερα, στα Τίρανα, προκειμένου να συμμετάσχει, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια, την εκ περιτροπής προεδρία της οποίας ασκεί η Αλβανία. Ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί, σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων,...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 19:27

Επαφές με Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας και Ομογένεια θα έχει ο Γιώργος Γεραπετρίτης στα Τίρανα

Διαδώστε:
Επαφές με Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας και Ομογένεια θα έχει ο Γιώργος Γεραπετρίτης στα Τίρανα

Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης θα μεταβεί, σήμερα, στα Τίρανα, προκειμένου να συμμετάσχει, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια, την εκ περιτροπής προεδρία της οποίας ασκεί η Αλβανία.

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί, σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο.

Κατά τη συμμετοχή του στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών της Διαδικασίας του Βερολίνου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παρέμβει στη δεύτερη συνεδρίαση της Συνόδου.

Μετά το πέρας αυτής, ο κ. Γεραπετρίτης θα έχει επαφές με εκπροσώπους της Ομογένειας και στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα.

Θα ακολουθήσει διμερής συνάντηση με τον ομόλογό του, Igli Hasani, ενώ θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας, Edi Rama.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων