28/08/2019 28/08/2019 Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης συναντήθηκε με τον υπουργό μετανάστευσης David Coleman στο πλαίσιο των επαφών της Ελληνικής Κοινότητας με κυβερνητικούς παράγοντες. Συζητήθηκαν θέματα φροντίδας ηλικιωμένων, συνεργασίας με τις αναδυόμενες μεταναστευτικές κοινότητες, η εκταμίευση του κονδυλίου των 5 εκ. που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός Σκότ Μόρρισον και άλλα θέματα που αφορούν...
28 Αυγούστου, 2019 - 22:10

Συνάντηση Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης με τον Υπ. Μετανάστευσης

Διαδώστε:
Συνάντηση Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης με τον Υπ. Μετανάστευσης

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης συναντήθηκε με τον υπουργό μετανάστευσης David Coleman στο πλαίσιο των επαφών της Ελληνικής Κοινότητας με κυβερνητικούς παράγοντες.

Συζητήθηκαν θέματα φροντίδας ηλικιωμένων, συνεργασίας με τις αναδυόμενες μεταναστευτικές κοινότητες, η εκταμίευση του κονδυλίου των 5 εκ. που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός Σκότ Μόρρισον και άλλα θέματα που αφορούν την ελληνική παροικία.

Ο υπουργός, μεταξύ άλλων, ζήτησε απ΄την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης να ενισχύσει τις σχέσεις της με τις άλλες μεταναστευτικές κοινότητες, κυρίως των νεοφερμένων μεταναστών, όπως είπε στο πρόγραμμά μας ο κ. Παπαστεργιάδης:

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας της Κοινότητας Κώστας Μάρκος.

Πηγή:www.sbs.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων