Ομογένεια
21 Αυγούστου, 2024

Τα Σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης διοργανώνουν τον ετήσιο χορό τους

Διαδώστε:

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία της περσινής εκδήλωσης, τα σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης (ΕΚΜ) διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά τον ετήσιο χορό τους την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στον όμορφο χώρο του Vogue Ballroom στο Burwood East.

Η βραδιά αυτή, με φαγητό και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Rhythmos Band, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας της ΕΚΜ να ενωθούν σε μια μεγάλη κοινή γιορτή. Μαθητές από όλες τις σχολικές μονάδες, γονείς, φίλοι και εκπαιδευτικοί θα συναντηθούν σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, μουσική και πολύ χορό, για να γιορτάσουν το τέλος μιας κοπιαστικής αλλά και ιδιαίτερα παραγωγικής σχολικής χρονιάς.


Φωτογραφίες από τον περυσινό ετήσιο χορό

«Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι η ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ των μελών της σχολικής μας κοινότητας και η ανάπτυξη σχέσεων που έχουν ποιότητα και διάρκεια στο χρόνο, σχέσεων που θα συνεχίζονται και μετά το πέρας του σχολείου και θα ενισχύουν την ελληνική πολιτισμική και γλωσσική μας ταυτότητα», σχολιάζει χαρακτηριστικά η διευθύντρια των σχολείων της ΕΚΜ, κ. Μαρία Μπακαλίδου. «Περιμένουμε με ανυπομονησία τη βραδιά αυτή», επισημαίνει, «για να ενωθούμε σε μια μεγάλη παρέα και να χαρούμε μαζί ένα ελληνικό γλέντι που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό!».

Εισιτήρια: https://www.trybooking.com/CTMOU

Πηγή: vema

Διαδώστε: