30/09/2019 30/09/2019 Θεία Λειτουργία στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Μέμφιδος Νικόδημος θα τελεσθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα, που βρίσκεται στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου. Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία μόνο στον Αγ. Παντελεήμονα (και όχι στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης και στους Αγ. Αναργύρους στη Σούμπρα). Αμέσως μετά, δηλαδή...
30 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2019 - 19:14

Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου

Θεία Λειτουργία στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Μέμφιδος Νικόδημος θα τελεσθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα, που βρίσκεται στο Ελληνικό Νοσοκομείο Καΐρου.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία μόνο στον Αγ. Παντελεήμονα (και όχι στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης και στους Αγ. Αναργύρους στη Σούμπρα).

Αμέσως μετά, δηλαδή στις 10.00 το πρωί, θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης πτέρυγας των Εξωτερικών Ιατρείων του Ελληνικού Νοσοκομείου Καΐρου.

 

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ ekkairo.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων