21/12/2018 21/12/2018 Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Εξόρμηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών από 7/12/2018 έως 13/12/2018.     Στο διάστημα αυτό στάθηκε σε διάφορα σημεία – περάσματα, προκειμένου να συναντήσει, όσο ήταν δυνατόν, περισσότερους φοιτητές από διαφορετικές σχολές. Σε όλους μοίρασε χριστουγεννιάτικη κάρτα με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους πρότεινε το...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2018 - 11:41

Εξόρμηση Νέων στο Πανεπιστήμιο Πατρών: “Υπάρχουν γύρω μας ωραίες ψυχές”

Διαδώστε:
Εξόρμηση Νέων στο Πανεπιστήμιο Πατρών: “Υπάρχουν γύρω μας ωραίες ψυχές”

Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Εξόρμηση στο Πανεπιστήμιο Πατρών από 7/12/2018 έως 13/12/2018.

 

 

Στο διάστημα αυτό στάθηκε σε διάφορα σημεία – περάσματα, προκειμένου να συναντήσει, όσο ήταν δυνατόν, περισσότερους φοιτητές από διαφορετικές σχολές.

Σε όλους μοίρασε χριστουγεννιάτικη κάρτα με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους πρότεινε το επίκαιρο τεύχος του περιοδικού “Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ”, ενώ, παράλληλα, λειτουργούσε έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου με ποικίλα θέματα.

 

 

Παράλληλα, με αυτήν την προσπάθεια, μία άλλη ομάδα της ΧΦΔ, επισκέφτηκε προσωπικά στα γραφεία τους κάποιους καθηγητές, στους οποίους έδωσε μία χριστουγεννιάτικη κάρτα, ένα ημερολόγιο του 2019 και το επίκαιρο τεύχος του περιοδικού.

 

 

Η προσπάθεια βρήκε όντως ανταπόκριση. Αρκετοί φοιτητές πήραν το περιοδικό και έδειξαν ενδιαφέρον για την έκθεση βιβλίου. Από την επικοινωνία που είχαν μαζί τους, οι νέοι της ΧΦΔ κατάλαβαν ότι υπάρχουν γύρω μας ωραίες ψυχές που πιστεύουν κι αγωνίζονται και άλλες που λαχταρούν να γνωρίσουν την αλήθεια της Ορθοδοξίας.

Οι καθηγητές, ενθάρρυναν την προσπάθεια και με τα λόγια τους, την ενίσχυσαν.

 

 

Όσοι συμμετείχαν στην εξόρμηση, ένιωσαν τη χαρά, γιατί τους αξίωσε ο Θεός να Τον ομολογήσουν και να δώσουν το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα σε τόσους αδελφούς μας.

Έφυγαν με την πεποίθηση ότι αξίζει κάθε κόπος για τον Θεό και τον αδελφό, ενώ μέσα τους ηχεί η ευχή:

“Ο Χριστός, που σε λίγες μέρες θα έλθει στη γη, να γεμίσει τις καρδιές μας με την παρουσία Του και να σκεπάζει με τη χάρη Του το Πανεπιστήμιο μας”.

 

ΠΗΓΗ: xfd.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ [email protected] 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων