27/01/2019 27/01/2019 Αυτή την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. θα λάβει χώρα παρουσίαση στο Εντευκτήριο της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης από την κ. Ελισάβετ Ξυραφίδου με θέμα: «ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ». Το Εντευκτήριο είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 21:07

«Μέγας Βασίλειος. Και Μέγας και Μέγιστος»

Διαδώστε:
«Μέγας Βασίλειος. Και Μέγας και Μέγιστος»

Αυτή την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. θα λάβει χώρα παρουσίαση στο Εντευκτήριο της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης από την κ. Ελισάβετ Ξυραφίδου με θέμα: «ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ».

Το Εντευκτήριο είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων