14/10/2023 02/01/2024 Οι Κατηχητικές Συνάξεις για τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου Ύδρας ξεκίνησαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023. Τον αγιασμό ετέλεσε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός με την παρουσία Πατέρων της νήσου. Ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Εφραίμ και τόνισε στα...
14 Οκτωβρίου, 2023 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 22:25

Έναρξη Κατηχητικών Συνάξεων για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου στην Ύδρα

Διαδώστε:
Έναρξη Κατηχητικών Συνάξεων για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου στην Ύδρα

Οι Κατηχητικές Συνάξεις για τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου Ύδρας ξεκίνησαν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023.

Τον αγιασμό ετέλεσε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός με την παρουσία Πατέρων της νήσου.

Ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Εφραίμ και τόνισε στα παιδιά πως το να είναι κοντά στις δράσεις της Εκκλησίας δεν είναι κάτι παρωχημένο, το αντίθετο, είναι κάτι προχωρημένο και υγιές.

Στα παιδιά δόθηκαν ως «ευλογία» της πρώτης συνάντησης, ενδιαφέρον βιβλίο από τον Σεβασμιώτατο και προϊόν της σύγχρονης τεχνολογίας που αφορά την κινητή τηλεφωνία, χορηγία του Ιερόυ Καθεδρικού Ναού Ύδρας.

Ακολούθησε συζήτηση και κέρασμα.

Υπεύθυνος κατηχητής έχει ορισθεί ο π. Ακίνδυνος Δαρδανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων