06/11/2023 06/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε τον καθιερωμένο εναρκτήριο Αγιασμό των Ανωτέρων (για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου) Κατηχητικών Συνάξεων (αντίστοιχα Αρρένων και Θηλέων) Άρτης το απόγευμα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο. Οι Κατηχητικές Συνάξεις πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο...
06 Νοεμβρίου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2023 - 19:48

Εναρκτήριοι Αγιασμοί Ανωτέρων Κατηχητικών Συνάξεων Άρτης

Διαδώστε:
Εναρκτήριοι Αγιασμοί Ανωτέρων Κατηχητικών Συνάξεων Άρτης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε τον καθιερωμένο εναρκτήριο Αγιασμό των Ανωτέρων (για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου) Κατηχητικών Συνάξεων (αντίστοιχα Αρρένων και Θηλέων) Άρτης το απόγευμα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο.

Οι Κατηχητικές Συνάξεις πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, για τις μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, κάθε Σάββατο στις 4:30 το απόγευμα, ενώ για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, κάθε Σάββατο στις 6:30 το απόγευμα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων