Νέοι και Εκκλησία
09 Ιουνίου, 2023

Καλοκαιρινή γιορτή των τριών τμημάτων του Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου Βαφειαδάκειον

Διαδώστε:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καλοκαιρινή γιορτή των τριών τμημάτων του Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου Βαφειαδάκειον.

Παρευρέθηκαν, ο Γενικός Διευθυντής του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πρωτοπρεσβύτερος π.Βασίλειος Χαβάτζας εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, η κ. Παναγιώτα Γκίκα εκπρόσωπος του φιλανθρωπικού ιδρύματος προστασίας Μητρικών έργων Σταμ. Και Ελένης Βαφειαδάκη, οι Βουλευτές Μαρία Συρεγγέλα, Μιλτιάδης Βερβιτσιώτης, Ιωάννης Λοβέρδος, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Αναστάσιος Αθανασόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, Ηλίας Αποστόλου, Δημήτριος Ζαλακούδης, Νίκη Τρίγκα, Αικατερίνη Μανταφούνη, Ευάγγελος Στάθης και Περικλής Παπαγεωργίου ο κ. Ιωάννης Ρέππας πρόεδρος της Ά βαθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Η χαρά όλων ήταν πολύ μεγάλη, καθώς τελείωσαν τα μαθήματα και οι δραστηριότητες με μεγάλη επιτυχία όπως κάθε χρόνο και όλοι μαζί απολαύσανε τα μουσικοχορευτικά δρώμενα των παιδιών με βοήθεια του προσωπικού που ενδυναμώνει τους μικρούς μαθητές.

Η γιορτή άνοιξε με το καλωσόρισμα προς όλους τους σεβαστούς προσκεκλημένους και τους αγαπητούς γονείς, από τον Πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής, του Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου Βαφειαδάκειο, Πρωτοπρεσβύτερο π.Νικόλαο Γιαννακίδη ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα καρποφόρα χρονιά που έδωσε ακόμα περισσότερα εφόδια στα παιδιά του νηπιαγωγείου.

Στη συνέχεια ο π. Βασίλειος Χαβατζάς αφού σημείωσε την αμέριστη στήριξη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την ιδιαίτερη αγάπη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τα παιδιά και το ίδρυμα μετέφερε τις ευλογίες και τις ευχές του.

Διαδώστε: