14/10/2024 14/10/2024 Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη», που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Δράμας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υπό την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Δωροθέου, περισσότερα από 250 παιδιά και στελέχη συμμετείχαν στο ημερήσιο κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Στον φιλόξενο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αρρένων Δράμας οι συμμετέχοντες...
14 Οκτωβρίου, 2024 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2024 - 9:31

«Κατασκήνωση στην πόλη» της Δράμας

Διαδώστε:
«Κατασκήνωση στην πόλη» της Δράμας

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη», που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Δράμας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, υπό την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Δωροθέου, περισσότερα από 250 παιδιά και στελέχη συμμετείχαν στο ημερήσιο κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Στον φιλόξενο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αρρένων Δράμας οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν την όμορφη παρέα, απόλαυσαν διασκεδαστικές δραστηριότητες και ωφελήθηκαν από την κοινή προσευχή και τον ομαδικό τρόπο ζωής που προσφέρει μία εκκλησιαστική κατασκήνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων