16/01/2024 16/01/2024 Η κοπή Βασιλόπιτας Γονέων, Κατασκηνωτών και Στελεχών της Εκκλησιαστικής Κατασκήνωσης της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας “ΑΓΙΟΣ ΘΑΛΛΕΛΑΙΟΣ”, πραγματοποιήθηκε, στις 14 Ιανουαρίου, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ειρηναίου. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ειρηναίος ευλόγησε τη σύναξη και ρώτησε τους κατασκηνωτές εάν θα ήθελαν να γίνουν φίλοι. Διαβεβαίωσε γονείς και παιδιά ότι πάντα θα είναι...
16 Ιανουαρίου, 2024 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 19:23

Κοπή Βασιλόπιτας Γονέων, Κατασκηνωτών και Στελεχών της Εκκλησιαστικής Κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας Γονέων, Κατασκηνωτών και Στελεχών της Εκκλησιαστικής Κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης

Η κοπή Βασιλόπιτας Γονέων, Κατασκηνωτών και Στελεχών της Εκκλησιαστικής Κατασκήνωσης της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας “ΑΓΙΟΣ ΘΑΛΛΕΛΑΙΟΣ”, πραγματοποιήθηκε, στις 14 Ιανουαρίου, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ειρηναίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ειρηναίος ευλόγησε τη σύναξη και ρώτησε τους κατασκηνωτές εάν θα ήθελαν να γίνουν φίλοι. Διαβεβαίωσε γονείς και παιδιά ότι πάντα θα είναι στο πλευρό τους, δείχνοντας την αγάπη του προς τα παιδιά και τους νέους της Μητρόπολης.

Η εκδήλωση απέκτησε ψυχαγωγικό χαρακτήρα όταν τα παιδιά με τα τραγούδια και τα συνθήματα, έδωσαν κατασκηνωτικό ρυθμό στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας με τον τρόπο τους πόσο όμορφη είναι η κατασκηνωτική ζωή!

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων