22/12/2018 22/12/2018 Έτοιμοι για «μεγάλα πράγματα» δείχνουν εφέτος οι Μιλγουόκι Μπακς με ηγέτη τον Έλληνα, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα «ελάφια» επικράτησαν  των Σέλτικς στην Βοστώνη με 120-107 και διεύρυναν τον απολογισμό τους σε 22 νίκες κι εννέα ήττες.     Στο ημίχρονο, οι «κέλτες» θέλησαν να τιμήσουν τον Ελληνα αθλητή αφιερώνοντας τη βραδιά στον ελληνισμό. Έτσι, στην ανάπαυλα...
22 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2018 - 18:49

Ακούστηκε το «Μακεδονία ξακουστή» στη Βοστώνη

Διαδώστε:
Ακούστηκε το «Μακεδονία ξακουστή» στη Βοστώνη

Έτοιμοι για «μεγάλα πράγματα» δείχνουν εφέτος οι Μιλγουόκι Μπακς με ηγέτη τον Έλληνα, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα «ελάφια» επικράτησαν  των Σέλτικς στην Βοστώνη με 120-107 και διεύρυναν τον απολογισμό τους σε 22 νίκες κι εννέα ήττες.

 

 

Στο ημίχρονο, οι «κέλτες» θέλησαν να τιμήσουν τον Ελληνα αθλητή αφιερώνοντας τη βραδιά στον ελληνισμό. Έτσι, στην ανάπαυλα του παιχνιδιού στο παρκέ του γηπέδου εμφανίστηκε μια χορευτική ομάδα Ελλήνων ομογενών η οποία χόρεψε το «Μακεδονία Ξακουστή» με τη μελωδία του τραγουδιού να πλημμυρίζει το TD Garden.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

ΦΩΤΟ: (AP Photo/Elise Amendola) / @RedsArmy_John John Karalis

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων