11/01/2019 11/01/2019 ΓΟΥΣΤΕΡ. ΟΧΑΙΟ. Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του εστιατορίου «Matsos Family Restaurant» στο κέντρο του Γούστερ, Σπύρος Μάτσος, ορίζει το παρόν του μέσα από τις απόψεις και τις εμπειρίες που βίωσε στην έως τώρα ζωή του. Γεννημένος στην Ελλάδα της Κατοχής, ο 77χρονος πλέον Μάτσος, αποφάσισε μετά από προτροπή της μητέρας του να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2019 - 18:14

Φαγητό της γιαγιάς στο Οχάιο από το ομογενειακό «Matsos Family Restaurant»

Διαδώστε:
Φαγητό της γιαγιάς στο Οχάιο από το ομογενειακό «Matsos Family Restaurant»

ΓΟΥΣΤΕΡ. ΟΧΑΙΟ. Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του εστιατορίου «Matsos Family Restaurant» στο κέντρο του Γούστερ, Σπύρος Μάτσος, ορίζει το παρόν του μέσα από τις απόψεις και τις εμπειρίες που βίωσε στην έως τώρα ζωή του. Γεννημένος στην Ελλάδα της Κατοχής, ο 77χρονος πλέον Μάτσος, αποφάσισε μετά από προτροπή της μητέρας του να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ στα 23 του χρόνια.

Τελικώς, μετά από κάποιο διάστημα στις ΗΠΑ, αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Οχάιο, γιατί, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν είχε τόση πολυκοσμία όση οι Ανατολικές ακτές.

«Περπατώντας στο κέντρο της πόλης, ανακάλυψα αυτό το μέρος, το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε στο Matsos Family Restaurant» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Όλα τα πιάτα του μαγαζιού βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις συνταγές της μητέρας του και της γιαγιάς του, ενώ τα υλικά είναι φρέσκα και πολλές φορές τα φέρνει απ’ ευθείας από την Ελλάδα. Αν και η αγαπημένη του σύζυγος, Παμ, έχει πλέον πεθάνει, ο κύριος Σπύρος θα συνεχίσει να δουλεύει στο μαγαζί για όσο ακόμη αντέχει.

 

ΠΗΓΗ / ΦΩΤΟ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων