02/05/2019 02/05/2019 Tο φετινό πρόγραμμα καλοκαιρινής φιλοξενίας Κυπριοπαίδων από την Αμερική θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1-12 Ιουλίου, 2019. Το πρόγραμμα φιλοξενίας διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη. Στο πρόγραμμα δύνανται να συμμετάσχουν παιδιά αποδήμων Κυπρίων ηλικίας 14-17 ετών. Η ομάδα των παιδιών θα διαμένει σε...
02 Μαΐου, 2019 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2019 - 12:07

Φιλοξενία Κυπριοπαίδων από την Αμερική στην Κύπρο

Διαδώστε:
Φιλοξενία Κυπριοπαίδων από την Αμερική στην Κύπρο

Tο φετινό πρόγραμμα καλοκαιρινής φιλοξενίας Κυπριοπαίδων από την Αμερική θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1-12 Ιουλίου, 2019. Το πρόγραμμα φιλοξενίας διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη.

Στο πρόγραμμα δύνανται να συμμετάσχουν παιδιά αποδήμων Κυπρίων ηλικίας 14-17 ετών. Η ομάδα των παιδιών θα διαμένει σε ξενοδοχεία στη Λεμεσό και Λευκωσία, και θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, εκκλησίες, μοναστήρια και ιστορικά μνημεία σε διάφορες πόλεις της ελεύθερης Κύπρου. Τα παιδιά θα γίνουν επίσης δεκτά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το Πρόγραμμα φιλοξενίας αποτελεί την συνδετική γέφυρα της νέας γενεάς των Αποδήμων Κυπρίων της Αμερικής με τη γενέτειρα των γονιών, παππούδων και γιαγιάδων τους, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική ευκαιρία γνωριμίας, αλλά και ταύτισης των παιδιών, με την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και τις λαϊκές παραδόσεις της Κύπρου.

Η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων είναι 5 Μαΐου, 2019. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής: Tασούλα Μαναρίδης Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής Τηλ (516) 399-2295, e-mail: [email protected]

Πηγή: www.ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων