25/09/2021 28/09/2021 Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε τον Δήμαρχο της πόλης Τάρπον Σπρινγκς, της πολιτείας Φλόριντα των ΗΠΑ, Χρυσόστομο (Κρις) Αλαχούζο, ο οποίος την ενημέρωσε για την παρουσία της ελληνικής ομογένειας στην περιοχή και τις δράσεις που αναλαμβάνει για τη διατήρηση της σύνδεσης των ελληνικής καταγωγής πολιτών με τη μητέρα...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 21:15

Η ομογένεια στο επίκεντρο της συνάντησης ΠτΔ-Δημάρχου Τάρπον Σπρινγκς

Διαδώστε:
Η ομογένεια στο επίκεντρο της συνάντησης ΠτΔ-Δημάρχου Τάρπον Σπρινγκς

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε τον Δήμαρχο της πόλης Τάρπον Σπρινγκς, της πολιτείας Φλόριντα των ΗΠΑ, Χρυσόστομο (Κρις) Αλαχούζο, ο οποίος την ενημέρωσε για την παρουσία της ελληνικής ομογένειας στην περιοχή και τις δράσεις που αναλαμβάνει για τη διατήρηση της σύνδεσης των ελληνικής καταγωγής πολιτών με τη μητέρα πατρίδα.

Η κυρία Σακελλαροπούλου υπογράμμισε τη σημασία της ελληνικής ομογένειας τόσο στη Φλόριντα, όσο και συνολικά στις ΗΠΑ, για τις καλές σχέσεις των δύο χωρών και επανέλαβε ότι πάγια θέση της Ελληνικής Πολιτείας είναι η στήριξη του ομογενειακού ελληνισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων