25/10/2023 25/10/2023 Το σχέδιο πέντε σημείων που κατέθεσε η Ελλάδα , το «ενισχυμένο διπλωματικό κεφάλαιο» της χώρας μας, η ετοιμότητα για τους Έλληνες του Λιβάνου αλλά και η κριτική της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ισραήλ, είναι τα σημεία στα οποία στάθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις». Το διπλωματικό μας κεφάλαιο...
25 Οκτωβρίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2023 - 10:06

Κώτσηρας: Ετοιμότητα για την ομογένεια στη Μ. Ανατολή

Διαδώστε:
Κώτσηρας: Ετοιμότητα για την ομογένεια στη Μ. Ανατολή

Το σχέδιο πέντε σημείων που κατέθεσε η Ελλάδα , το «ενισχυμένο διπλωματικό κεφάλαιο» της χώρας μας, η ετοιμότητα για τους Έλληνες του Λιβάνου αλλά και η κριτική της αντιπολίτευσης για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ισραήλ, είναι τα σημεία στα οποία στάθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Το διπλωματικό μας κεφάλαιο έχει ενισχυθεί και η σαφής θέση μας επέτρεψε τον άμεσο επαναπτρισμό των Ελλήνων από την εμπόλεμη ζώνη και σταδιακή μέριμνα για τους Έλληνες, είπε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός, επισημαίνοντας ότι «οφείλουμε να αποτραπεί περαιτέρω κλιμάκωση με ακόμη μεγαλύτερες γεωπολιτικές συνέπειες».

Όπως και τις πρώτες ημέρες που όχι μόνο έγιναν άμεσα οι επαναπατρισμοί αλλά βοηθήσαμε κι άλλες χώρες ως τράνιστ, έτσι και τώρα οι αρχές είναι σε ετοιμότητα να προστατευτούν οι Έλληνες πολίτες σε κάθε ενδεχόμενο, είπε ο κ. Κώτσηρας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων