14/06/2024 14/06/2024 H Παραδοσιακή Χορωδία Βρυξελλών αποχαιρετά την φετινή σχολική χρονιά με μια μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα, η οποία θα λάβει χώρα στο ενοριακό της Μητρόπολης Βρυξελλών, την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 20.00 έως 21.00. Στη συναυλία θα παρουσιαστούν παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα – τραγούδια του γάμου, της Αποκριάς,...
14 Ιουνίου, 2024 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2024 - 14:19

Μουσική εκδήλωση της Παραδοσιακής Χορωδίας Βρυξελλών για το τέλος της σχολικής χρονιάς

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση της Παραδοσιακής Χορωδίας Βρυξελλών για το τέλος της σχολικής χρονιάς

H Παραδοσιακή Χορωδία Βρυξελλών αποχαιρετά την φετινή σχολική χρονιά με μια μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα, η οποία θα λάβει χώρα στο ενοριακό της Μητρόπολης Βρυξελλών, την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 20.00 έως 21.00.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα – τραγούδια του γάμου, της Αποκριάς, της ξενιτιάς, της αγάπης καθώς και παραλογές.

Με τον Πάνο Σκουτέρη στο κλαρίνο και την φλογέρα, τον Αντώνιο Μουτσέλο στο βιολί και τον Λευτέρη Λυβιάκη στο στεριανό λαούτο.

Συμμετέχουν τα μέλη της χορωδίας: Paul Deryck, Αγγελική Κατσούφρα, Δημήτρης Κεσόγλου, Ορέστης Κότσιας, Σοφία Lacombe, Αντώνιος Μουτσέλος, Βικτωρία Τσιτσώνη, Αθηνά Τσουλφά, ενώ στη διδασκαλία και διεύθυνση είναι η Ασημίνα Καραμπεροπούλου.

Πηγή: newsville

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων