07/06/2024 07/06/2024 Νέα αναβολή της δίκης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Φρέντη Μπελέρη, αποφάσισε η αλβανική Δικαιοσύνη εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων. Ως ημερομηνία δίκης ορίστηκε η 14η Ιουνίου. Οι δικηγόροι στην Αλβανία διαμαρτύρονται για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε συνάδελφός τους. Πάντως, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έχει δηλώσει ότι δεν περιμένει...
07 Ιουνίου, 2024 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 14:39

Νέα αναβολή στη δίκη του Φρέντη Μπελέρη

Διαδώστε:
Νέα αναβολή στη δίκη του Φρέντη Μπελέρη

Νέα αναβολή της δίκης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Φρέντη Μπελέρη, αποφάσισε η αλβανική Δικαιοσύνη εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων. Ως ημερομηνία δίκης ορίστηκε η 14η Ιουνίου.

Οι δικηγόροι στην Αλβανία διαμαρτύρονται για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε συνάδελφός τους.

Πάντως, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έχει δηλώσει ότι δεν περιμένει πολλά από αυτή τη δίκη ενώ μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ είπε ότι αν αθωωθεί και του το επιτρέψει ο νόμος, θα διεκδικήσει ξανά τη δημαρχία στη Χειμάρρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων