27/08/2024 27/08/2024 Οι μικροί και οι μεγάλοι κατασκηνωτές του Καΐρου αποχαιρέτησαν χθες, 26 Αυγούστου, την όμορφη Ελλάδα και πήραν τον δρόμο της επιστροφής στο Κάιρο. Έζησαν μοναδικές και ανεπανάληπτες εμπειρίες κατασκηνωτικής ζωής στην Χαλκιδική, αλλά απόλαυσαν όσο δεν παίρνει και την παραμονή τους στην Αθήνα. Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, τους συναντήσαμε για δύο ημέρες στην Γλυφάδα όπου...
27 Αυγούστου, 2024 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2024 - 14:37

Οι κατασκηνωτές του Καΐρου επέστρεψαν, γεμάτοι με Ελλάδα στις καρδιές τους

Διαδώστε:
Οι κατασκηνωτές του Καΐρου επέστρεψαν, γεμάτοι με Ελλάδα στις καρδιές τους

Οι μικροί και οι μεγάλοι κατασκηνωτές του Καΐρου αποχαιρέτησαν χθες, 26 Αυγούστου, την όμορφη Ελλάδα και πήραν τον δρόμο της επιστροφής στο Κάιρο.

Έζησαν μοναδικές και ανεπανάληπτες εμπειρίες κατασκηνωτικής ζωής στην Χαλκιδική, αλλά απόλαυσαν όσο δεν παίρνει και την παραμονή τους στην Αθήνα. Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, τους συναντήσαμε για δύο ημέρες στην Γλυφάδα όπου έμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί η «αλλαγή πλεύσης» του Προγράμματος Φιλοξενίας από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου έδωσε για μια ακόμα φορά το παρών, διαισθανόμενη από την πρώτη στιγμή την σημασία πρωτοβουλιών που φέρνουν πιο κοντά τους Απόδημους Έλληνες, βαθαίνοντας τις ρίζες της πατρίδας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή: ekkairo.org

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων