28/05/2019 28/05/2019 Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών αμφοτέρων των φύλων ηλικίας 7 μέχρι και 18 ετών από τις Οργανώσεις JOY και GOYA, προερχόμενων από 23 κοινότητες της Νέας Υόρκης και του Κονέκτικατ διεξήχθησαν οι 41οι ετήσιοι Ολυμπιακοί Αγώνες της Aμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας από τις 24 έως τις 26 Μαΐου, στο Suffolk Community College στο Λονγκ Αϊλαντ. Παρευρέθηκε...
28 Μαΐου, 2019 - 18:29

Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων Αμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας

Διαδώστε:
Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων Αμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών αμφοτέρων των φύλων ηλικίας 7 μέχρι και 18 ετών από τις Οργανώσεις JOY και GOYA, προερχόμενων από 23 κοινότητες της Νέας Υόρκης και του Κονέκτικατ διεξήχθησαν οι 41οι ετήσιοι Ολυμπιακοί Αγώνες της Aμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας από τις 24 έως τις 26 Μαΐου, στο Suffolk Community College στο Λονγκ Αϊλαντ.

Παρευρέθηκε ο Επίσκοπος Μηδείας Απόστολος, Αρχιγραμματέας της Επαρχιακής Συνόδου, ο οποίος ανέπεμψε την προσευχή και ανέγνωσε μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, ο οποίος τόνισε στα παιδιά πως «είσθε όλοι πρωταθλητές σήμερα».

Πηγή: www.ekirikas.com 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων