08/10/2022 09/10/2022 Συνάντηση με τους προέδρους των Eλληνικών κοινοτήτων της Νοτίου Αμερικής είχε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος βρίσκεται εκεί με αφορμή την Κληρικολαϊκή Συνέλευση 2022 της Ομογένειας Νότιας Αμερικής, η οποία πραγματοποείται από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2022 στο Μοντεβιδέο. «Είμαστε δίπλα σε όλους τους Έλληνες παντού στον κόσμο», ανέφερε ο κ. Κατσανιώτης σε...
08 Οκτωβρίου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2022 - 3:59

Συνάντηση Ανδρέα Κατσανιώτη με τους Προέδρους των Eλληνικών κοινοτήτων Νοτίου Αμερικής

Διαδώστε:
Συνάντηση Ανδρέα Κατσανιώτη με τους Προέδρους των Eλληνικών κοινοτήτων Νοτίου Αμερικής

Συνάντηση με τους προέδρους των Eλληνικών κοινοτήτων της Νοτίου Αμερικής είχε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος βρίσκεται εκεί με αφορμή την Κληρικολαϊκή Συνέλευση 2022 της Ομογένειας Νότιας Αμερικής, η οποία πραγματοποείται από 7 έως 11 Οκτωβρίου 2022 στο Μοντεβιδέο.

«Είμαστε δίπλα σε όλους τους Έλληνες παντού στον κόσμο», ανέφερε ο κ. Κατσανιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

Επαφές και με βουλευτές του κοινοβουλίου της Ουρουγουάης

Eπίσης ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης είχε συνάντηση με βουλευτές του κοινοβουλίου της Ουρουγουάης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για τον ρολό της Εληνικής κοινότητας του Μοντεβιδέο και την ανάγκη διεύρυνσης των σχέσεων Ελλάδας-Ουρουγουάης. Στην Ελληνική αποστολή και οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Στάθης Κωνσταντινίδης, Μαρία Κεφαλά, Δημήτρης Βαγενάς και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών Γιάννης Χρυσουλάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων