09/07/2021 09/07/2021 Ιερά Παράκληση στην Αγία Κυριακή μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνιών και επόπτη της περιφέρειας Βοσπόρου κ. Αθηναγόρα, τελέστηκε στο ιστορικό Αγίασμα της Αγίας στον Βόσπορο. Το ιστορικό αυτό Αγίασμα κατάφερε να επαναλειτουργήσει με μεγάλο κόπο και αγώνες έτσι ώστε να κοσμεί και πάλι σήμερα την Κοινότητά. “Πλήθος ενοριτών αλλά και επισκεπτών τίμησαν με...
09 Ιουλίου, 2021 - 8:49
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2021 - 8:57

Το ιστορικό Αγίασμα της Αγίας Κυριακής στον Βόσπορο

Διαδώστε:
Το ιστορικό Αγίασμα της Αγίας Κυριακής στον Βόσπορο

Ιερά Παράκληση στην Αγία Κυριακή μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνιών και επόπτη της περιφέρειας Βοσπόρου κ. Αθηναγόρα, τελέστηκε στο ιστορικό Αγίασμα της Αγίας στον Βόσπορο.

Το ιστορικό αυτό Αγίασμα κατάφερε να επαναλειτουργήσει με μεγάλο κόπο και αγώνες έτσι ώστε να κοσμεί και πάλι σήμερα την Κοινότητά.

“Πλήθος ενοριτών αλλά και επισκεπτών τίμησαν με την παρουσία τους την ιερά αυτή μνήμη. Εκπρόσωποι του Δήμου αλλά και των Κοινοτήτων παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους. Χρόνια πολλά και ευλογημένα”, αναφέρει σε ανάρτησή της η Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος.

Φωτογραφίες: Facebook Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων