25/01/2024 25/01/2024 Ανακοίνωση εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που μιλούν για απομάκρυνση αστυνομικών από την Αρχιεπισκοπή. “Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δηλώσεις, σχόλια και δημοσιεύματα, που αναπαράγονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αναφέρονται σε αφαίρεση αστυνομικών οι οποίοι απασχολούνται στη φύλαξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 14:10

Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας: «Fake news» η αφαίρεση Αστυνομικών από τη φύλαξη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας: «Fake news» η αφαίρεση Αστυνομικών από τη φύλαξη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που μιλούν για απομάκρυνση αστυνομικών από την Αρχιεπισκοπή.

“Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δηλώσεις, σχόλια και δημοσιεύματα, που αναπαράγονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αναφέρονται σε αφαίρεση αστυνομικών οι οποίοι απασχολούνται στη φύλαξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μόνο ως «fake news» μπορούν να χαρακτηριστούν”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων