07/07/2019 07/07/2019 Στον καθεδρικό ναό της Αγίας Αικατερίνης της πόλης Κρασνοδάρ έφεραν την Παρασκευή την κύρια εικόνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας «Σωτήρ Αχειροποίητος», καθώς και το σκευοφυλάκιο με τεμάχια λειψάνων των Αγίων – που προστατεύουν τα ρωσικά στρατεύματα – του Αποστόλου Ανδρέα, του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, του Αγίου Νικολάου, του Αποστόλου Πέτρου, του Οσίου Παντελέημονος, του...
07 Ιουλίου, 2019 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2019 - 16:32

Στο Κρασνοντάρ η εικόνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας 

Διαδώστε:
Στο Κρασνοντάρ η εικόνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας 

Στον καθεδρικό ναό της Αγίας Αικατερίνης της πόλης Κρασνοδάρ έφεραν την Παρασκευή την κύρια εικόνα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας «Σωτήρ Αχειροποίητος», καθώς και το σκευοφυλάκιο με τεμάχια λειψάνων των Αγίων – που προστατεύουν τα ρωσικά στρατεύματα – του Αποστόλου Ανδρέα, του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, του Αγίου Νικολάου, του Αποστόλου Πέτρου, του Οσίου Παντελέημονος, του Αγίου Σεργίου του Ράδονεζ, του Οσίου Μάρτυρος Φιόντορ Ουσσακόφ και της Αγίας Βαρβάρας.

Η περιφορά της εικόνας έγινε στις πόλεις Σεβαστούπολη, Ροστόφ επί του Ντον, Βολγκογκράντ και Σταυρούπολη. Στην επέτειο των 75 χρόνων της νίκης στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η εικόνα θα βρεθεί στον κύριο ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας που κατασκευάζεται στην πόλη Κούμπινκα στα περίχωρα της Μόσχας. Την εικόνα φυλάει η Εθνική Φρουρά, ενώ τη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Εκατρινοντάρ και Κουμπάν, κ. Ισίδωρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων