31/01/2024 31/01/2024 Εορτάσθηκε με ιδιαίτερη τιμή η Σύναξη των Τριών Ιεραρχών στα Σχολεία της Επισκοπής Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας. Στο Ορθόδοξο Κολλέγιο “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” της Μουάνζας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπος κ. Χρυσόστομος με την συμμετοχή όλων των Ιερέων της Αρχιερατικής Περιφέρειας. Τους ύμνους της εορτής απέδωσε η χορωδία του Κολλεγίου υπό την διεύθυνση του Θεολόγου...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 10:11
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2024 - 10:12

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στο Ορθόδοξο Κολλέγιο Μουάνζας

Διαδώστε:
Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στο Ορθόδοξο Κολλέγιο Μουάνζας

Εορτάσθηκε με ιδιαίτερη τιμή η Σύναξη των Τριών Ιεραρχών στα Σχολεία της Επισκοπής Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας. Στο Ορθόδοξο Κολλέγιο “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” της Μουάνζας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπος κ. Χρυσόστομος με την συμμετοχή όλων των Ιερέων της Αρχιερατικής Περιφέρειας.

Τους ύμνους της εορτής απέδωσε η χορωδία του Κολλεγίου υπό την διεύθυνση του Θεολόγου Καθηγητή Σεβαστιανού Μούντου. Μοναδικές στιγμές, που χαρίζει η ορθόδοξη λατρεία και αγγίζει τις ψυχές των αγνών Αφρικανών ορθοδόξων και τους χαλκεύει την ενότητα με την Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού, που είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη αναφορά στη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών από τον Επίσκοπο με την βοήθεια διαφανειών και βίντεο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων