01/02/2024 01/02/2024 Η Αδελφότης Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ» και ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς διοργανώνει ημερίδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), αίθουσα Μελίνας Μερκούρη την Κυριακή 4/2/2024 και ώρα 6.00 μ.μ. με θέμα «Το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για τον ‘’γάμο’’ των ομοφυλοφίλων» με εισηγητές τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, και...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 9:56

Ημερίδα στο ΣΕΦ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου με θέμα «Το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για τον ‘’γάμο’’ των ομοφυλoφίλων»

Διαδώστε:
Ημερίδα στο ΣΕΦ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου με θέμα «Το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για τον ‘’γάμο’’ των ομοφυλoφίλων»

Η Αδελφότης Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ» και ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς διοργανώνει ημερίδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), αίθουσα Μελίνας Μερκούρη την Κυριακή 4/2/2024 και ώρα 6.00 μ.μ. με θέμα «Το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για τον ‘’γάμο’’ των ομοφυλοφίλων» με εισηγητές τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, και τον τέως Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ και Ομότιμο Καθηγητή, κ. Απόστολο Νικολαΐδη.

“Η είσοδος είναι ελεύθερη και προσκαλείσθε δια της δυναμικής παρουσίας σας να δώσετε ομολογίαν πίστεως”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων