01/02/2024 01/02/2024 Παρουσία του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης η κοπή πίτας της Βασιλόπιτας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.  “Με την ευχή να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευημερία και δημιουργία, προχωράμε με ταχύ ρυθμό στην υλοποίηση των τομών που έχουμε σχεδιάσει σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης”, έγραψε...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 15:03

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στην κοπή Βασιλόπιτας του Υπουργείου Παιδείας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στην κοπή Βασιλόπιτας του Υπουργείου Παιδείας

Παρουσία του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης η κοπή πίτας της Βασιλόπιτας του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. 

“Με την ευχή να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευημερία και δημιουργία, προχωράμε με ταχύ ρυθμό στην υλοποίηση των τομών που έχουμε σχεδιάσει σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης”, έγραψε σε ανάρτησή του ο Υπουργός Παιδείας κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων