01/02/2024 01/02/2024 Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στην οποία παρέστησαν ο νέος Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα κ. Θεόδωρος Μπιζάκης, ο Γενικός Πρόξενος στην Πόλη Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:36

Ο Υφυπουργός Eξωτερικών της Ελλάδος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Eξωτερικών της Ελλάδος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στην οποία παρέστησαν ο νέος Πρέσβης της Ελλάδος στην Άγκυρα κ. Θεόδωρος Μπιζάκης, ο Γενικός Πρόξενος στην Πόλη Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του κ. Υφυπουργού Πρέσβης κ. Παρασκευή Τζεβελέκη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα.

 

 

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων