03/02/2024 03/02/2024 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μωσαικού και τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονίαν του Χριστοφόρου (κατά κόσμον Χρήστου – Ραφαήλ) Κουλιουμπή, τέκνο Ιερέως της Μητρόπολης. Απευθυνόμενος στον νεοχειροτονηθέντα, τον προέτρεψε πατρικώς να λειτουργεί τα Μυστήρια του Θεού με αγάπη και φόβο Θεού και να διακονεί τους πιστούς...
03 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2024 - 17:33

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονίαν του Χριστοφόρου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονίαν του Χριστοφόρου

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μωσαικού και τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονίαν του Χριστοφόρου (κατά κόσμον Χρήστου – Ραφαήλ) Κουλιουμπή, τέκνο Ιερέως της Μητρόπολης.

Απευθυνόμενος στον νεοχειροτονηθέντα, τον προέτρεψε πατρικώς να λειτουργεί τα Μυστήρια του Θεού με αγάπη και φόβο Θεού και να διακονεί τους πιστούς με αμέτρητη αγάπη, ένθερμο ζήλο, αφοσίωση, σύνεση και ταπείνωση.

 

ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων