08/02/2024 10/02/2024 Στους ασθενείς και στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου κόμισε την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου προς ευλογία, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024. Αποστολή του ope.gr στην Κύπρο Στο πλαίσιο της επίσκεψης, αναπέμφθηκε δέηση υπέρ υγείας παρουσία ασθενών, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, οι...
08 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2024 - 2:00

Η Αγία Ζώνη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Αγία Ζώνη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους ασθενείς και στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου κόμισε την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου προς ευλογία, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024.

  • Αποστολή του ope.gr στην Κύπρο

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, αναπέμφθηκε δέηση υπέρ υγείας παρουσία ασθενών, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι προσκύνησαν με ευλάβεια το Ιερό Θεομητορικό κειμήλιο. Είναι γνωστά, άλλωστε, τα αμέτρητα θαύματα της Αγίας Ζώνης, στα οποία τόσο ο Γέροντας Εφραίμ, όσο και οι Βατοπαιδινοί Πατέρες γίνονται μάρτυρες καθημερινά.

Επίσης ο Γέροντας Εφραίμ είχε την ευκαιρία να δει από βεράντα του Νοσοκομείου την Αμμόχωστο, καθώς και ένα τμήμα από τα Κατεχόμενα.

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων