16/02/2024 16/02/2024 Τη Βασιλόπιτα του ανώτατου Διοικητικού Οργάνου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, αυτό του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, ευλόγησε ο Πρόεδρος αυτού, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους Κληρικούς και τα Λαϊκά Μέλη που απαρτίζουν το Μητροπολιτικό Συμβούλιο για τη συνεργασία και για τον κόπο τον οποίο καταβάλλουν, ενώ τους ευχήθηκε να...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 9:05

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Μητροπολιτικού Συμβουλίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Μητροπολιτικού Συμβουλίου

Τη Βασιλόπιτα του ανώτατου Διοικητικού Οργάνου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, αυτό του Μητροπολιτικού Συμβουλίου, ευλόγησε ο Πρόεδρος αυτού, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τους Κληρικούς και τα Λαϊκά Μέλη που απαρτίζουν το Μητροπολιτικό Συμβούλιο για τη συνεργασία και για τον κόπο τον οποίο καταβάλλουν, ενώ τους ευχήθηκε να έχουν τη δύναμη και τον φωτισμό του Θεού, ούτως ώστε να φανούν αντάξιοι της αποστολής τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων