16/02/2024 16/02/2024 Λάθη τα οποία δεν επιτρέπονται σε μία δημοκρατία καταγράφηκαν χθες στη Βουλή των Ελλήνων κατά την ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο και για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.  Το νομοσχέδιο πέρασε τελικά με 175 και όχι 176 ψήφους και αυτό γιατί ο Βουλευτής Πέλλας, Γιώργος Καρασμάνης, που ψήφισε ΌΧΙ, προσμετρήθηκε στα...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:12

Βουλή: Κατέγραψαν ως “ΝΑΙ” το “ΟΧΙ” που ψήφισε ο Βουλευτής Γεώργιος Καρασμάνης

Διαδώστε:
Βουλή: Κατέγραψαν ως “ΝΑΙ” το “ΟΧΙ” που ψήφισε ο Βουλευτής Γεώργιος Καρασμάνης

Λάθη τα οποία δεν επιτρέπονται σε μία δημοκρατία καταγράφηκαν χθες στη Βουλή των Ελλήνων κατά την ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο και για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 

Το νομοσχέδιο πέρασε τελικά με 175 και όχι 176 ψήφους και αυτό γιατί ο Βουλευτής Πέλλας, Γιώργος Καρασμάνης, που ψήφισε ΌΧΙ, προσμετρήθηκε στα ΝΑΙ. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε μετά την ψηφοφορία ότι ψήφισε ΟΧΙ και ότι έχει γίνει λάθος στην καταμέτρηση. Γεγονός που επαληθεύτηκε σήμερα το πρωί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων