20/02/2024 20/02/2024 Ρηματική διακοίνωση έχει ήδη επιδοθεί από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών στην τουρκική πλευρά σχετικά με τουρκική Navtex και πληροφορίες που έχουν πρόσφατα δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Επιστολές διαμαρτυρίας της Υδρογραφικής Υπηρεσίας έχουν σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία IΜΟ (Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό) και στον Ισπανό συντονιστή για τις Navtex της περιοχής της...
20 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2024 - 17:33

Ρηματική διακοίνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών στην Τουρκία και επιστολές διαμαρτυρίας για τουρκική Navtex

Διαδώστε:
Ρηματική διακοίνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών στην Τουρκία και επιστολές διαμαρτυρίας για τουρκική Navtex

Ρηματική διακοίνωση έχει ήδη επιδοθεί από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών στην τουρκική πλευρά σχετικά με τουρκική Navtex και πληροφορίες που έχουν πρόσφατα δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Επιστολές διαμαρτυρίας της Υδρογραφικής Υπηρεσίας έχουν σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία IΜΟ (Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό) και στον Ισπανό συντονιστή για τις Navtex της περιοχής της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας.

Σε όλα τα κείμενα, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, απορρίπτονται τουρκικοί ισχυρισμοί και προβάλλεται η νομική ορθότητα ελληνικών θέσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων