23/02/2024 23/02/2024 Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μετέβη στο κοιμητήριο της Αταλάντης, όπου σε κλίμα οδύνης τέλεσε Αρχιερατικό τρισάγιο επί του μνήματος της αείμνηστης 28χρονης Ελπίδας Χούπα, θύματος του δυστυχήματος, παρουσία της ευλογημένης και πονεμένης οικογένειάς της. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών σε δηλώσεις του στα...
23 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2024 - 17:34

Ένας χρόνος μετά τα Τέμπη – Τρισάγιο για την αδικοχαμένη Ελπίδα Χούπα τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ένας χρόνος μετά τα Τέμπη – Τρισάγιο για την αδικοχαμένη Ελπίδα Χούπα τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μετέβη στο κοιμητήριο της Αταλάντης, όπου σε κλίμα οδύνης τέλεσε Αρχιερατικό τρισάγιο επί του μνήματος της αείμνηστης 28χρονης Ελπίδας Χούπα, θύματος του δυστυχήματος, παρουσία της ευλογημένης και πονεμένης οικογένειάς της.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών σε δηλώσεις του στα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όποιος θεωρεί ότι το δυστύχημα των Τεμπών πέρασε και ξεχάστηκε, διαπράττει ύβρη και βλασφημεί. Όχι απλά δεν ξεχνάμε, όχι απλά προσευχόμαστε, αλλά ζητούμε και απαντήσεις. Οι ψυχές των θυμάτων περιμένουν απαντήσεις..».

Από την πλευρά του ο πατέρας του θύματος Χρήστος Χούπας μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας υπογράμμισε, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η δικαίωση των θυμάτων περνά μέσα από τη δράση της δικαιοσύνης, Ευρωπαϊκής και όχι τριτοκοσμικής χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων