05/03/2024 05/03/2024 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέστειλε χθες, 4 Μαρτίου, προσκλήσεις προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, και τα Μέλη της Συνόδου, για το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει προς τιμήν τους στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ευκαιρία της Εορτής της Ορθοδοξίας. Ο Πρόεδρος...
05 Μαρτίου, 2024 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024 - 18:53

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Σεβαστή η απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαδώστε:
Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Σεβαστή η απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέστειλε χθες, 4 Μαρτίου, προσκλήσεις προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, και τα Μέλη της Συνόδου, για το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει προς τιμήν τους στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ευκαιρία της Εορτής της Ορθοδοξίας.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δ.Ι.Σ. είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο, παράλληλα όμως είναι σεβαστή και η απόφασή τους ως προς το αν θα αποδεχθούν την πρόσκληση, όπως ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη:

Επιβεβαίωση ope.gr: Στη Μονή Πετράκη ο εορτασμός της Κυριακής της Ορθοδοξίας – Οι αποφάσεις της ΔΙΣ Μαρτίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχιεπίσκοπος για Πρωθυπουργό και Πρόεδρο Δημοκρατίας: “Ελευθερία έχουμε, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει” – Συνεδριάζει η ΔΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δωδώνης Χρυσόστομος: “Όποιος δεν τηρεί τις εντολές της Εκκλησίας και τις αποφάσεις, θέτει τον εαυτό του εκτός” (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων