08/03/2024 08/03/2024 Παιδιά από το Νηπιαγωγείο «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» του Πατριαρχείου Ρουμανίας τίμησαν χθες την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μέσα από μια σειρά δημιουργικών δραστηριοτήτων αφιερωμένων στις μητέρες. Τα μικρά παιδιά τραγούδησαν, απήγγειλαν ποιήματα μπροστά στις μητέρες και τις γιαγιάδες τους, και συμμετείχαν σε ένα δημιουργικό εργαστήρι ζωγραφικής. «Η εκδήλωση ήταν πολύ συγκινητική τόσο για τις μητέρες...
08 Μαρτίου, 2024 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 7:58

Παιδιά από το Νηπιαγωγείο του Πατριαρχείου Ρουμανίας τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας μαζί με τις μητέρες και τις γιαγιάδες τους

Διαδώστε:
Παιδιά από το Νηπιαγωγείο του Πατριαρχείου Ρουμανίας τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας μαζί με τις μητέρες και τις γιαγιάδες τους

Παιδιά από το Νηπιαγωγείο «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» του Πατριαρχείου Ρουμανίας τίμησαν χθες την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μέσα από μια σειρά δημιουργικών δραστηριοτήτων αφιερωμένων στις μητέρες.

Τα μικρά παιδιά τραγούδησαν, απήγγειλαν ποιήματα μπροστά στις μητέρες και τις γιαγιάδες τους, και συμμετείχαν σε ένα δημιουργικό εργαστήρι ζωγραφικής.

«Η εκδήλωση ήταν πολύ συγκινητική τόσο για τις μητέρες και τα παιδιά, όσο και για εμάς, το διδακτικό προσωπικό, που προετοιμαστήκαμε σχολαστικά για αυτήν την εκδήλωση», είπε η Andreea-Daniela Giurăscu, διευθύντρια του Νηπιαγωγείου.

«Τα παιδιά εξέφρασαν με συγκίνηση τα συναισθήματά τους προς τις μητέρες τους, και μαζί με τη μητέρα τους συμμετείχαν σε εργαστήρι ζωγραφικής», πρόσθεσε.

«Για εμάς ο μήνας Μάρτιος είναι γεμάτος δράσεις, καθώς θεωρείται ο Μήνας υπέρ της Ζωής. Γι’ αυτό τους μιλάμε πάντα για τη Μητέρα του Θεού, τον Σωτήρα Ιησού Χριστό, για την αγάπη του Κυρίου προς τα παιδιά, καθώς και για την αγάπη των παιδιών προς τους γονείς τους», δήλωσε ο υπεύθυνος του Νηπιαγωγείου π. Ciprian Chirițoiu.

«Σε αυτό το Νηπιαγωγείο συνδυάζουμε το κρατικό πρόγραμμα σπουδών, αφενός, με τη συμμετοχή στην Εκκλησία. Τα παιδιά μαθαίνουν μια μικρή προσευχή. Κάνουν την προσευχη τους πριν και μετά το γεύμα. Παρακολουθούν το μάθημα Θρησκευτικών. Και πάντα τους υπενθυμίζουμε ότι ο Θεός τους αγαπά και ότι αυτοί με τη σειρά τους πρέπει να Τον αγαπούν με όλη τους την καρδιά», συμπλήρωσε.

Φωτογραφία: Εφημερίδα Lumina / Luigi Ivanciu

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων