09/03/2024 09/03/2024 Στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Βεροίας τελέστηκε σήμερα τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων κατά τους αγώνες του Έθνους, το οποίο διοργάνωσε Ι Μεραρχία Πεζικού. Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών. Στο τέλος έγινε το προσκλητήριο των νεκρών, ρίχτηκαν τιμητικές...
09 Μαρτίου, 2024 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2024 - 12:27

Τίμησαν τους πεσόντες κατά τους αγώνες του Έθνους στη Βέροια

Διαδώστε:
Τίμησαν τους πεσόντες κατά τους αγώνες του Έθνους στη Βέροια

Στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Βεροίας τελέστηκε σήμερα τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων κατά τους αγώνες του Έθνους, το οποίο διοργάνωσε Ι Μεραρχία Πεζικού.

Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Στο τέλος έγινε το προσκλητήριο των νεκρών, ρίχτηκαν τιμητικές βολές από το στρατιωτικό άγημα, κατατέθηκαν στεφάνια, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων