14/03/2024 14/03/2024 Για τα Άγια Λείψανα και τα Ιερά κειμήλια που θησαυρίζονται εντός του Ιερού Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού Σπάτων, μιλάει ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Αγγελής, προϊστάμενος του Ναού, στην Pemptousia TV και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο. Ο Σταυρός με τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου και στην βάση του λίθος από τον φρικτό Γολγοθά, η εικόνα της Αναστάσεως του...
14 Μαρτίου, 2024 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2024 - 11:09

Τα Άγια Λείψανα του Ιερού Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού Σπάτων

Διαδώστε:
Τα Άγια Λείψανα του Ιερού Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού Σπάτων

Για τα Άγια Λείψανα και τα Ιερά κειμήλια που θησαυρίζονται εντός του Ιερού Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού Σπάτων, μιλάει ο Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Αγγελής, προϊστάμενος του Ναού, στην Pemptousia TV και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο.

Ο Σταυρός με τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου και στην βάση του λίθος από τον φρικτό Γολγοθά, η εικόνα της Αναστάσεως του Κυρίου μας, η εικόνα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος καθώς και Λείψανό της και η εικόνα της Αγίας Τριάδος, ευλογούν και αγιάζουν τους πιστούς.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων