21/03/2024 21/03/2024 Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου νέου χώρου στο σχολείο του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Κάρακ της Ιορδανίας, πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου και της Πρέσβεως της Ελλάδας στην Ιορδανία, Ειρήνης Ρήγα. Η Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιορδανία, κα Ειρήνη Ρήγα και ο Πρέσβης της Ουγγαρίας κ. Attila Kali, επισκέφθηκαν το σχολείο του Ελληνορθοδόξου Πατριαρχείου...
21 Μαρτίου, 2024 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024 - 8:54

Εγκαίνια ανακαίνισης χώρων στο Ελληνορθόδοξο σχολείο στο Κάρακ της Ιορδανίας

Διαδώστε:
Εγκαίνια ανακαίνισης χώρων στο Ελληνορθόδοξο σχολείο στο Κάρακ της Ιορδανίας

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου νέου χώρου στο σχολείο του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο Κάρακ της Ιορδανίας, πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρου και της Πρέσβεως της Ελλάδας στην Ιορδανία, Ειρήνης Ρήγα.

Η Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιορδανία, κα Ειρήνη Ρήγα και ο Πρέσβης της Ουγγαρίας κ. Attila Kali, επισκέφθηκαν το σχολείο του Ελληνορθοδόξου Πατριαρχείου στο Κάρακ και εγκαινίασαν την ανακαίνιση των χώρων, όπου με χρηματοδότηση της Hungary Helps και της HellenicAid τοποθετήθηκαν φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή και βιβλιοθήκες στο αναγνωστήριο. Επίσης το σχολείο απέκτησε νέο εκπαιδευτικό υλικό. Το έργο υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση της Hellenic Aid.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Κυριακουπόλεως εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων